Ποιοι Είμαστε

ΚΟΜΒΟΣ | ΣΙΩΠΗΣ - ΤΡYΦΗΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1993 από τους ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΙΩΠΗ και ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΡΥΦΗΝΟΠΟΥΛΟ.
Δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην εισαγωγή και επισκευή βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών JOHN DEERE.
Σταδιακά εξελίχθηκε και στις εισαγωγές όλων των γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων.Η πολύχρονη εμπειρία, μας επιτρέπει να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στις επισκευές και επιδιορθώσεις όλων των γεωργικών μηχανημάτων.

Είμαστε αντιπρόσωποι Ελλάδος στις αξιόπιστες εταιρείες : SFOGGIA – C.M.A.- MACH και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στο Ν. Σερρών στην πλέον αναγνωρισμένη εταιρία JOHN DEERE, με εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τους Νομούς: ΔΡΑΜΑΣ – ΚΑΒΑΛΑΣ – ΣΕΡΡΩΝ.
'Επειτα απο την πολυετή εμπειρία πάνω στις ανάγκες του αγρότη αποφασίσαμε το 2007 να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο χώρο και έτσι έχουμε ξεχωρίσει τον επισκευαστικό τομέα από τις πωλήσεις των μηχανημάτων και των ανταλλακτικών.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα – ανταλλακτικά γεωργικών μηχανημάτων οποιυδήποτε τύπου.

Πάντα έχουμε στο μυαλό μας, ότι άνθρωπος και μηχανή είναι σε απόλυτη συμμαχία για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Πάντοτε είμαστε στη διάθεση σας και αποτελεί χαρά μας η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση σας.